Best Choice

Alegerea americana

Se stie ca inima industriei confectiilor din lumea intreaga bate in Garement District, din New York. De ani si ani, America ofera lumii branduri unice, precum Levi's, Calvin Klein, Ralph Lauren, Donna Karan si multe altele. Oricat s-ar stradui, casele de productie europene nu reusesc sa tina pasul cu America, deoarece hainele americane sunt inimitabile, iar calitatea lor este inbatabila. Jeansii americani, fustele americane, puloverele americane, scurtele americane, camasile americane, pantofii americani nu suporta comparatie cu produsele oferite in paralel in Europa. Este una devar incontestabil, asupra caruia nu are rost sa insistam. In materie de moda, daca America tuseste, restul lumii face gripa.

Firma noastra - BEST CHOICE SRL - are drept obiect de activitate tocmai impunerea marfurilor americane pe piata romaneasca. Noi oferim imbracaminte second-hand care surclaseaza, de cele mai multe ori, hainele noi. Ele asigura purtatorului un stil, o identitate. Ele sunt trendy, mereu atente la pulsatiile modei.

Obiectele vestimentare oferite de noi nu sunt colectate la intamplare cum, din pacate, se intampla deseori cu cele provenite din Europa. Ele au ca sursa capitala Washington D.C. si alte zone prospere ale Americii, unde populatia lucreaza mai ales in guvern, in IT si in administratia publica. Acolo, oamenii doneaza nu pentru ca haina s-a invechit, ci pentru ca nivelul de trai imoune un ritm ridicat de consum. Acolo populatia achizitioneaza imbracaminte de un anumit standard, care se regaseste in depozitul nostru.

Inca de la deschidere, in anul 2002, ne-am axat pe vanzarea hainelor second-hand in regim en-gros. Punctul nostru de lucru se afla in Iasi. Clientii nostri - in toata tara. De la noi se aprovizioneaza cu haine vandabile, care nu au timp sa se 'plictiseasca' pe raft. Cum reusim sa mentinem un pret onest pentru produse premium? Simplu! Fiind importatori directi, eliminam toate verigile intermediare, cu toate costurile si comisionele lor. Noi suntem prima si ultima veriga.

Detinem un depozit cu o capacitate generoasa, pentru ca lunar stocul ne este improspatat cu cate 20 de tone de haine noi. Fiecare sezon isi are particularitatile lui. Nu lipsesc ofertele promotionale, in functie de fidelitatea clientului sau epuizarea unui stoc. Fiecare client este important si are mereu dreptate.

Marfa este ambalata in saci originali, in baloti mici de 45 kg sau in baloti mari de 400 kg, in functie de cerere. Fiecare sac/balot contine produse dezinfectate, sortate si invelite in plastic. Fiindca la noi totul este la vedere, balotii au atasata obligatoriu eticheta de identificare a furnizorului.

Dar serviciile noastre nu se opresc aici. Saptamanal, asiguram transportul marfii la magazinele clientilor, cu autovehiculele noastre. Va asteptam asadar, sperand ca vom prospera impreuna!

Cu sinceritate,

Brian Streidel

Administrator General